De Kenniskamers behaalt de ISO27001-certificering!

2 minuten 23-06-2023, laatst bijgewerkt op 23-06-2023 13:34

Met trots kondigen wij aan dat we de ISO27001-certificering hebben behaald. Deze certificering bevestigt de tijd en energie die wij steken in het beveiligen van informatie binnen onze organisatie. Het toont aan dat we voldoen aan de hoogste internationale normen op dit gebeid. Het is een belangrijke stap voor de ontwikkeling van onze organisatie en bewijst onze voortdurende inzet om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen.

ISO27001: Wat is het?

In een tijdperk waarin technologie een belangrijke rol speelt in onze dagelijkse bedrijfsvoering, is informatiebeveiliging onmisbaar. We begrijpen als organisatie het belang van de bescherming van gegevens en de impact die een inbreuk op de beveiliging kan hebben op zowel klanten als onze eigen organisatie. Met het behalen van de ISO27001-certificering bewijzen wij dagelijks bezig te zijn met informatiebeveiliging
De ISO27001 is een internationaal standaard voor informatiebeveiliging en wordt wereldwijd erkend. Het certificeringsproces betekende voor ons een grondige beoordeling van ons informatiebeveiligingssysteem en onze processen om te waarborgen dat we de juiste maatregelen hebben geïmplementeerd om gegevens te beschermen.

Wat betekent het voor onze klanten en partners?

Wij laten zien dat wij ons uiterste best doen om de gegevens van klanten te beschermen en hun vertrouwelijkheid te waarborgen. Door de certificering kunnen klanten erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen nemen om de gegevens te waarborgen en te beschermen. Daarnaast toont de certificering aan dat het bewustzijn binnen de organisatie omtrent informatiebeveiliging hoog in het vaandel staat en dat we constant bezig zijn met het verbeteren van onze processen om te zorgen dat we aan de hoogste normen blijven voldoen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze ISO27001-certificering of onze informatiebeveiligingsmaatregelen aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn via diverse kanalen te bereiken. Tijdens kantooruren (08:00 – 17:00) zijn wij bereikbaar via de chat-functie op onze website www.dekenniskamers.nl. U voert een online gesprek met één van onze adviseurs. Daarnaast zijn wij bereikbaar via ons e-mailadres vragen@dekenniskamers.nl of telefonisch via 085 – 06 04 002.