Software ontwikkeling

Wij helpen u graag met een online-oplossing door het bouwen van uw slimme website of het creëren van uw maatwerk (proces gestuurde) applicatie. Uw online-oplossing gekoppeld aan uw domeinnaam wordt geplaatst op onze eigen snelle en vooral veilige server. Uw domeinnaam wordt altijd voorzien van een SSL-certificaat, ook koppelen wij de gewenste e-mailadressen aan uw domeinnaam.

Deze dienstverlening bestaat uit de volgende activiteiten:

 • Ontwikkeling slimme tools (voor verantwoording van projecten)

  U bent opzoek naar een tool om binnen uw bedrijf/ organisatie te gebruiken, echter is deze niet standaard voor handen. Of u heeft nog een oude tool die aan vernieuwing toe is. Wij helpen u graag met het realiseren van een slimme tool.

  Online worden er voldoende tools aangeboden, enkel kunt u niet vinden wat precies aan uw wensen en eisen voldoet. Hierin kunnen wij u helpen, samen met u inventariseren wij alle gewenste functionaliteiten.
 • Ontwikkeling proces gestuurde applicaties

  U wilt de unieke processen van uw bedrijf vertalen naar een proces gestuurde, op maat gemaakt applicatie. Dan staan wij geheel tot uw dienst. Een op maat gemaakte applicatie specifiek ingericht naar uw bedrijfsprocessen gaat u online niet vinden, omdat elk bedrijf andere werk methodes heeft. Om deze reden kiest u voor maatwerk.
 • Ontwikkeling websites

  Het internet, bedrijven en organisaties kunnen er niet meer omheen. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van het internet. Is het niet om een bedrijf of organisatie te zoeken, dan is het wel omdat u wilt dat uw eigen bedrijf/ organisatie goed gevonden wordt. Wij zullen samen met u het design van de website afstemmen, het design zal gericht zijn op de huisstijl van uw bedrijf/ organisatie. Als u volledig tevreden bent met uw design spreken we samen een oplever datum af en gaan wij aan de slag om uw website te realiseren. Tijdens de bouw van uw website zorgen wij er voor dat alle vooraf besproken functionaliteiten aan de website worden toegevoegd. Wanneer de website gebouwd, getest en gevuld is leveren we de website op de afgesproken datum bij u op. U kunt nu rustig de website bekijken en als u de website akkoord heeft bevonden zullen wij de website online plaatsen. Vanaf dat moment zal iedereen u online kunnen vinden met uw vernieuwde website. Naderhand kunt u makkelijk uw website beheren via ons CMS-systeem.
 • Intranetapplicaties

  Intranet, oftewel een medewerkersportaal. Een intranet is een afgeschermde, beveiligde online omgeving waar medewerkers binnen uw bedrijf/ organisatie informatie kunnen raadplegen en met elkaar kunnen delen. Voor het ontwikkelen van een intranet gaan wij met u het gesprek aan, het moet namelijk goed, logisch en gebruiksvriendelijk werken. Omdat een intranet een intern portaal is, zijn de functionaliteiten belangrijker dan het design. Binnen het intranet kunt u bijv. intern nieuws, personeelsmededelingen of werkprocessen met elkaar delen. Wilt u een deel van uw intranet toegankelijk maken voor derden? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden, enkel noemen we het dan een extranet. Wij helpen u hier graag bij.
 • E-commerce platformen

  U wilt een professionele webshop laten maken, of u heeft een webshop maar u zoekt een partij om een nieuwe frisse webshop te maken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan met u het gesprek aan wat uw specifieke wensen en eisen zijn van uw webshop. Nu kunnen wij aan de slag met het maken van de vormgeving. Wij ontwerpen de webshop geheel in uw eigen huisstijl en goed leesbaar desktop, smartphone en tablet. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd gaan wij aan de slag met de bouw van uw nieuwe webshop. We zorgen er niet alleen voor dat alle gewenste functionaliteiten in uw webshop zitten, ook zorgen wij ervoor dat er veilig betaald kan worden. Wij zorgen ervoor dat uw klanten kunnen afreken via iDeal, Afterpay, overboeking, of met een andere beschikbare betaalmethode. Als wij de webshop gerealiseerd hebben maken wij een afspraak met u om de webshop op te leveren. Als u deze akkoord heeft bevonden zullen wij hem online plaatsen en kunnen uw klanten gelijk gebruik maken van uw vernieuwde webshop. Naderhand kunt u makkelijk uw webshop beheren, producten beheren en website teksten makkelijk wijzigen.

Wij denken graag met u mee!

Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk en zoeken naar een geschikte oplossing op het gebied van subsidiemanagement, software ontwikkeling of interim management.