Over ons

Door middel van onze adviezen, project- en interim-management, online platformen (SAAS), software en SLA’s helpen wij: (semi) overheden en MKB innovatieve projecten succesvol te starten en te realiseren door; financiering te vinden, de uitvoering te managen, kennis over te dragen en de risico’s te beperken. Wij zijn de complete dienstverlener (‘blended’) over het hele domein of organisatie. Door onze gecombineerde kennis uit verschillende sectoren (subsidiedienstverlening, softwareontwikkeling en interim-management) bieden wij onze klanten een complete, uitgebreide dienstverlening. Wij streven er als team naar om de projecten voor onze klanten zo goed mogelijk uit te voeren met een fijne en uitvoerige samenwerking. Hiernaast zijn wij altijd opzoek naar verbeterpunten om onze organisatie en werkwijze te ontwikkelen en om onze klanten zo beter van dienst te kunnen zijn.

Ons kantoor bevindt zich aan de Haarmanweg 37 A te Terneuzen. Voornamelijk werken wij vanuit ons kantoor, door heel Nederland.  Vanwege het gemak van de technologie is het voor ons gemakkelijk om onze diensten in heel Nederland aan te bieden. Ook reizen wij regelmatig naar de locaties van onze klanten.

Ons team

Wij denken graag met u mee!

Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk en zoeken naar een geschikte oplossing op het gebied van subsidiemanagement, software ontwikkeling of interim management.