Intranet ontwikkeling in Terneuzen

Documenten, kennis en actualiteiten delen binnen je organisatie kunnen een overweging zijn voor het ontwikkelen van een intranet omgeving in Terneuzen. Naast het delen van informatie kunnen ook werk- en bedrijfsprocessen geautomatiseerd binnen een intranet geïmplementeerd worden, met als doel processen te vereenvoudigen en te versnellen. Een intranet wordt in een beveiligde eigen netwerk gebruikt worden, welke niet publiekelijk toegankelijk is.

De Kenniskamers biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een intranet of delen van de intranet omgeving publiekelijk toegankelijk te maken. Hierdoor kunnen medewerkers onderweg de omgeving benaderen en bijvoorbeeld een incident melden of informatie over een product ophalen. De Kenniskamers ontwikkelt haar intranet omgevingen op een dusdanige manier dat het op ieder apparaat naar behoren werkt. De gebruiker zal de intrantet zowel op een mobiel apparaat als op de desktop naar behoren kunnen gebruiken.

Krachtige intranet omgevingen door ervaring

De Kenniskamers heeft een breed scala aan ervaring met het ontwikkelen van intranet in Terneuzen. Door de efficiënte ontwikkeling van onze systemen heeft De Kenniskamers de mogelijkheid om schaalbare oplossingen te bieden aan haar klanten. Hierdoor kunnen systemen opgeschaald en uitgebreid worden wanneer bedrijfsprocessen hierom vragen. Enkele voorbeelden van hiervan zijn;

  • de ontwikkeling van een intern schademeldingen systeem voor een transportbedrijf, waarbij schademeldingen aan vracht en materieel eenvoudig geregistreerd en opgevolgd kan worden;
  • de ontwikkeling van een intern TV programma planning systeem voor een regionale TV zender;
  • de ontwikkeling van een publieke aanmeld- en verantwoordingssysteem van een  landelijke subsidie, hiervoor is tevens de intranet omgeving ontwikkeld waarbij de beheerders de mogelijkheid hebben om alle subsidieaanvragen te beheren en geautomatiseerd aan te vragen bij de subsidieverstrekker.

Schaalbare intranet

De intranetsystemen ontwikkeld door De Kenniskamers kunnen daarnaast geïmplementeerd worden in al bestaande omgevingen. Koppelingen met bestaande systemen en het onttrekken van data uit bestaande systemen behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het koppelen van facturatiesystemen, ticketsystemen of een planningsysteem.

Op zoek naar een geschikte intranet oplossing in Terneuzen?

De Kenniskamers denkt graag mee in oplossingen voor de digitalisering en automatisering van je organisatie. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om jouw organisatie te helpen bij digitale vraagstukken. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.