SEO: Meta paginatitel lengte checker

De titel van een pagina is de naam van een pagina en zeer belangrijk als het gaat om SEO van je website. De paginatitels worden ook wel SEO titel of Meta titel genoemd. De paginatitel wordt door Zoekmachines als Google gelezen en getoond in het zoekresultaten overzicht (SERP) als blauwe klikbare link. De paginatitel of SEO titel mag niet te lang zijn anders wordt deze niet geheel getoond door Google in het zoekresultaten overzicht. Een vuistregel is een maximale lengte van circa 60 karakters. Omdat Google gebruik maakt van een maximale lengte in Pixels, staat het aantal karakters niet vast. De vuistregel van circa 60 karakters geeft voldoende marge dat de titel vrijwel altijd past. Meer over de maximale lengte van de Meta titels en hoe je een goede SEO titel schrijft, lees je in onze blog: SEO: Zo schrijf je een goede titel.

Vul je titel in Resultaat
https://www.dekenniskamers.nl › seo-meta-paginatitel-lengte-che...

SEO: Meta paginatitel lengte checker | De Kenniskamers

De Kenniskamers biedt haar klanten een brede dienstverlening door de oplossingsgerichte aanpak en ervaring op het gebied van subsidie ...

Voor de beste weergave, bekijk dit hulpmiddel op je desktop. De bovenstaande tool geeft je een goede indicatie hoe je SEO title er uit komt te zien in de zoekresultaten van Google. De Kenniskamers staat niet in voor de volledigheid en juistheid van deze informatie, voor eventuele fouten of onvolledigheden aanvaardt De Kenniskamers op geen enkele wijze aanspraakelijkheid.